Bindikleri Dalı Kesenler !!!

"Çünkü BEN Sizin Köyden" degilim. Ben Antalya Gazipasa lıyım ve Alanya​'da büyüdüm. Cibali karakolundaki Rahmetli cahil karakol komiseri Nejat UYGUR ve ilkokul diplomasi olan bekçi ilyas salman misali "karakolda Kendinizden kültürlü insan istemiyorsunuz" bunu biliyoruz zaten. Lakin gücünüz yetmeyeceği konusunda emin oldugunuz icin elinizden bir şey gelmiyor. Sizleri mutfağımız konusunda goreviniz gereği Daha da sorumlu olmaya davet ediyorum. Ama en azından gorevinize saygınız olsun biraz!..
6/24/2016 12:00:00 AM
Bindikleri Dalı Kesenler !!!
** Şimdi Camiamızın bazı Sorumluları Madalya, Sertifika, Yarışma ve Popüler olma derdinde tabi. "19 yaşındaki" mesleki kardeşimin Beyanı ile; "Executive CHEF" Olarak 24 madalyası ve 18 başarı belgesi olmuş...!
 
** Mesleki Bilgisi ile degil Gerçek bir başarıya dayalı olmaksızın şahsına verilen duvarlardakiler ile Övünüyor Sayenizde!!! 19 yaşında Kral oldum, artık bir seyler ögrenme me, üretmeme gerek yok diyor!!! 
 
** Bunları 3 kuruş katki payı karşılığı Veren DERNEK ve FEDERASYON' larımız mı suçlu Yoksa Alan çıraklarımız mı?  Mutfağın adına icraatin ne Kardeşim Türkiyede ve Dünyada bir sor be kendine? Bu arada Beni ve benim çalışmalarımı görmenizi de Beklemiyorum sizden zaten.
 
** "Çünkü BEN Sizin Köyden" degilim. Ben Antalya Gazipasa lıyım ve ve Alanya?'da büyüdüm. Cibali karakolundaki Rahmetli cahil karakol komiseri Nejat UYGUR ve ilkokul diplomasi olan bekçi ilyas salman  misali "karakolda Kendinizden kültürlü insan istemiyorsunuz" bunu biliyoruz zaten. üzülmüyorum maalesef ama varız, kusura bakın biraz. Lakin gücünüz yetmeyeceği konusunda emin olduğunuz icin elinizden bir şey gelmiyor. Sizleri mutfağımız konusunda goreviniz gereği Daha da sorumlu olmaya davet ediyorum. 
 
** Ama en azından gorevinize saygınız olsun biraz! katki payı adi altında para ile madalya, basari belgesi ve sertifika dağıtmaktan daha onemli isler yapın ülke mutfağımız icin. Resimlerimi yine kullanabilirsiniz sayfalarımdaki ama arkasından beni sildirmeyin ve kaynak gösterin! anladınız mı?   
 
 
** Sorumlu oldugunuz camiaya karşı mesleğimiz ile ilgili Örnek bazı çalışmaları araştırın, öğrenin ve yeni meslektaşlarımıza iletin!Benim yemek resimlerimi alıp arka fonundan beni sildirerek organizasyonlar' ınıza afis yapmayı biliyorsunuz ama vah vahhh !!! 
 
** Ben bunları belge yada madalyalar icin de yapmıyorum. Hiç belgem de yok Madalyam'da Hatta ustalık belgem bile yok. Bunlara ihtiyacım da yok, Olmadı'da. Ama sayfamda da görüleceği gibi gercek meslektaşlarım' ın  takdirinde acizane bir kaç yüz tane yerli yabancı YAPTIKLARIMI Yazan, anlatan gazete kupürlerim, Köşe yazılarım mevcut, genc meslektaşlarım icin faydalı bilgiler vardır yani. 
 
** Merak eden isterse zaten yaptıkları gibi, gizlice Resmi siteme girip incelerler. Benim umudum; yaptıklarım 30 sene sonraki mesleki kardeşlerime mutfak tarihlerinde Övünebilecekleri bazı noktalar ve örnek çalışmalar bırakabilmiş olabilmekten öteye geçmez. Söz konusu Dernek ve Federasyon Yöneticileri kadar aç degilim Hamdolsun. 
 
** Çünkü Osmanlı Saray Mutfağı ve Türk mutfağı adına yaptığınız  organizasyonlar ile söz konusu yabancı ülke mutfakların markalarını market raflarındaki paketlenmiş ürünlerinin, soslarının, bulyon’ larının, katkı maddelerinin ülkemizdeki takipçisi, reklamcısı, savunucusu, sözcüsü tanıtıcısı Sizsiniz, Kusura bakin biraz yani Yarası olan gocunur ! 
 
 
** Bu konuda Tek başıma olduğumu sanmıyorum ama olsa bile o markaların düşmanlarıda benim ve benim gibi Mutfağımızın tarihi lezzetlerini o yabancı markalara indeksletmeyen, mutfağına sokmayan ve onlara DUR! diyebilen tarihi lezzetlerine sahip çıkmaya çalışan saygıdeğer meslektaşlarım olduğuna inanıyorum.  
 
** Benim çalışmalarımı genç meslektaşlarım sayfalarında ve camiamızın federasyon ve dernek sayfalarında paylaşıyor ama siz o küçük beyinleriniz ile 3 ya 5 bin kisi takipçiden oluşan ilgili sosyal ağlarınızdan sildiriyorsunuz. Beğenilerimi bile hazmedemeyecek kadar CAHIL' siniz. Oysa benim bunlara ihtiyacım mı var sanıyorsunuz. Sadece sayfam hariç grubum'un takipçisini çook çok iyi biliyorsunuz. Benim Dünyaya sizler gibi dir "Ak" Kuruşun deliğinden değil en yüksek tepeden baktığımı bir gün anlarsınız, Ama yaptıklarınızın mutfağımıza ciddi derecede zarar verdigini unutmayın...
 
Camiamıza Saygılarımla...
 
Bindikleri Dalı Kesenler !!!
 
Bindikleri Dalı Kesenler !!!