Siz Kime Hizmet Ediyorsunuz ?

Siz ilk önce peygamber efendimizi ve İslam dinini Karşınızdakilere bir kabul ettirin karsınızdakine ondan sonra diğerlerine bakalım_!!! Zaten şanlı Tarihimizde 481 yıl camii olarak kullanılmış Ayasofya“İSLAM”ibadetine açılamaz dedikleri gibi Avrupa ülkelerinde da binlerce Osmanlı eserine ve camilerimize düşmanca tecavüzler varken ve yok edilmeye çalışırlarken utanmadan siz tutun Ayasofya’yı tekrar kilise yapmaya çalışın! Nah yaparsınız_!!! İste Tarihimize tecavüzlerin "Sadece Bir Kaç..
1/4/2006 12:00:00 AM
Siz Kime Hizmet Ediyorsunuz ?

SEDDAH YAHU EL İNSAF !

 

“Hain FetoŞÇular” Vatikana Gösterdiğiniz Hürmeti, Hizmeti ve Saygıyı Kendi ülkenize ve "Islam" Dinine Gösterin Biraz. Bizim Tarlada Beslenip Başkasinin “Kümesine” Yumurtluyorsunuz! Ama Unutmayın; Ağaç ne kadar büyürse büyüsün “BALTA” Türkiye Cumhuriyetinin Elindedir…

 

***Öncelikle Ayasofya bizim için bir “Hakimiyet” Sembolü Olması ile birlikte Ecdadımız Osmanlıdan bize, Bizden Çocuklarımıza Emanet miras kalan bir “KILIÇ HAKKI” dir. Islam ibadetine açılmasını istememiz Bizlerin an tabi “MIRAS” hakkıdır.

 

Dinler arası diyalog diyerek el ayak öpüp, papaya secde edip, Dünyada Vatikan menfaatlerine çalışan Hain “FetoŞÇular”  “EZAN-I MUHAMMED-I Onların talimatı ile Değiştiren “FetoŞÇular” Dikkatli Okuyun!!!

 

***Biz Hz. İsa’ yı geçmişte bir peygamber olarak kabul ederken “ONLAR” Hristiyanlar bizim peygamberimiz “Hz. Muhammed Mustafa s.a.v.” efendimizi peygamber ve “İSLAM”  dinini “DİN” olarak kabul ediyorlar mi? _HAYIR_!!!_ O zaman Siz neyin peşindesiniz, kime hizmet ediyorsunuz, amacınız nedir?

 

***Siz ilk önce peygamber efendimizi ve İslam dinini Karşınızdakilere bir  kabul ettirin karsınızdakine ondan sonra diğerlerine bakalım_!!!

 

Zaten şanlı Tarihimizde  481 yıl camii olarak kullanılmış Ayasofya“İSLAM”ibadetine açılamaz dedikleri gibi Avrupa ülkelerinde da binlerce Osmanlı eserine ve camilerimize düşmanca tecavüzler varken ve yok edilmeye çalışırlarken utanmadan siz tutun Ayasofya’yı  tekrar kilise yapmaya çalışın! Nah yaparsınız_!!!

 

İste Tarihimize tecavüzlerin "Sadece Bir Kaç ülkedeki" RESİMLERİ ile birlikte ISPAT ve örnekleri:

 

***İbrahim paşanın “PARGALI”  Yunanistan’ının Doğu Makedonya bölgesindeki“KAVALA’DA” yaptırdığı ilk  meşhur camisinin kubbesinin üzerine 3 metrelik HAÇ konularak içi ise simdi çıplak kadın figürleriyle doldurulup içkili pavyona çevrilmiştir_!!!

 

***Yine Yunanistan “DIRAMA” da yıldırım Beyazıt camiinin iki kubbelerinin tepelerine 1 ve 2’ser  metrelik haçlar dikilerek kilise haline getirilip Hristiyan  ibadetine açılmıştır _!!!

***Yine “KARAFERYA” da fatih dönemindeki ilk fetihte kurulmuş “NAMAZGAH”  değiştirilerek tepesine HAÇLAR konup girişine de mumlar dikilerek Hristiyan ibadetine açılmıştır_!!!

 

***Yine İbrahim paşanın “KAVALA” da yaptırdığı daha ihtişamlı ikinci bir caminin her iki kubbesinin üzerine koskocaman haçlar konmuş, kapısına bir“AZİZ”  yerleştirilmiş, kubbesinin içine de 24 metre çapında “MERYEM ANA”resmi yapılarak Hristiyan ibadetine açılmıştır_!!!

 

***Yine “KILKIS” da orta ölçekli bir camiden daha büyük olan 2 kubbeli“BEYAZIT BABA” türbesinin “içinde mezarı olduğu halde” önüne 8 metrelik can ve kubbesine 10 metrelik koskocaman bir haç yerleştirilerek kilise haline getirilip ibadete açılmıştır.  Yani “MÜSLÜMAN BİR İNSANIN” mezarını bile kilise haline getirmişlerdir. _!!!

 

***Yine Makedonya fatihte bulunan ve “IMARET CAMII” diye bilinen camimizi yıkarak“ÇAN KUBBELERİ”  inşa ederek  –bakin biz buraları fethettik DERCESİNE koskocaman haçlar yerleştirilip kilise halise haline getirmişler ve Hristiyan ibadetine açmışlardır!!!

 

***Yine “MARDA” da “FAIK PASA” camii mevcut camii halinden hiç bir şekilde değişiklik yapılmadan alenen “GENELEV” haline getirilip ve ilgili devlet tarafından resmi teşvikle desteklenerek kamu hizmetine açmışlardır!!!

 

***Yine “SAKIZ” da “KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN” Han’ın yaptırdığı “SÜLEYMANİYE”camii Yunanistan devleti tarafından teşvikle bilerek ve HAKARET olsun diye minaresine devasa bir ÇAN yerleştirilerek “ÇAN KULESİ” haline getirilmiş, MAHYASINA da 6 metrelik hac dikilerek kilise haline getirilip ibadete açmışlardır!!!

 

***yine “Yunanistan’da “SELANIK BABA” türbesinin ortasına bomba koyarak tamamen yok etmişler ve taslarından ahir yapmışlardır.

 

***yine Yenişehir’de yani “FENAR LARISSA” da “HASAN BABA türbesini duvarına bomba koyarak yok etmeye çalışmışlar ama türbe galip gelerek sadece bir duvarında delik acil mistir ve halen hayatta kalmayı başarabilen tarihi eserlerimizden birisidir.

 

***Zaten “MİMAR SİNAN” tarafından Ayasofya’nın etrafına ilave payandalar yapılmasaydı simdi ortada Ayasofya diye bir şey olmazdı.

 

***Öncelikle Ayasofya için ecdadımın yani fatih vakfı vasiyetini hatırlatıyorum_!

 

“Kim ki bozuk teviller, hurafe ve dedikodudan öteye geçmeyen batıl gerekçelerle bu vakfın Sartlarından birini değiştirirse ve ya kanun ve kurallarından birine tayir ederse, vakfın tadbili ve iptali için gayret gösterirse, vakfın ortadan kalkmasına veya maksadından başka bir gayeye çevrilmesine kastederse, vakfın temel hayır müesseselerinden birinin yerine başka bir kurum ikame eylemek ve vakfın bölümlerinden birine itiraz etmek dilerse ve ya bu manada yapılacak değişiklik ile itirazlara yardımcı olur yahut yol gösterirse serr-i şerife aykırı olarak vakıfta tasarruf etmeye azm eylerse, mesela şeriata ve vakfiyeye aykırı ferman, berat, tomar, talip yazarsa veyahut tevliyet hakki remi yahut takrir hakki resmi ve benzeri bir şey talep ederse, kısaca batıl tasarruflardan birini isler yahut bu tür tasarrufları tamamen geçersiz olan yazılı kayıtlara ve defterlere kaydeder ve bu tür hadsiz işlemlerini yalanlar yumağı olan hesaplarına ilhak ederse açıkça büyük bir haram islemiş olur. 

 

Günahı gerektiren bir fiili irtikap eylemiş olur. Allah’ın meleklerin ve bütün insanların laneti üzerlerine olsun. Ebediyen cehennemde kalsınlar. Onların azapları asla hafiflemesin ve onlara ebediyen merhamet olunmasın. Kim bunları duyup gördükten sonra değiştirirse vebali ve günahı bunu değiştirenlerin üzerine olsun. Hiç şüphe yok ki Allah her şeyi işitir ve her şeyi bilir.”

 

Önemli Not:

Türk aşçıları tarihiyle de ilgilenir ve sahip çıkar, araştırır, sadece mutfakla ve yemekle uğraşmaz, sosyal aktivitelerde de bulunur...

 

Koord. Has Aşçıbaşı & Exc. Chef | Ahmet Özdemir | Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi

 

İste Tarihimize tecavüzlerin "Sadece Bir Kaç ülkedeki" ISPATIN RESİMLERİ ; 

 

HAS ASCIBASI AHMET OZDEMIR

ornek turk sefi-osmanli ve turk mutfagi